Uutiset

Suunta 2000:n syyskokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Olavi Holopaisen. Myös johtokunta sai uutta verta, kun "vanhojen" Tuomas Pussilan, Matti Oikarisen, Heidi Komun ja Pekka Hildénin lisäksi remmiin valittiin Jarkko Hasu, Timo Karmala sekä Pauliina Salmela.
Suunta 2000:n uunituoreita hiihtotakkeja nyt myynnissä.
Hiihtoasut ovat saapuneet; mikäli olet sellaisia tilannut niin voi noutaa Pauliinalta, puh. 040-7372730.
Suunta 2000 järjesti Ylläksellä hiihtosuunnistuksen Maailmancupin avauksen ja Ensilumen Rastit. Kisaviikon tunnelmiin pääset livelähetysten ja kuvapankin kautta. Livelähetykset ovat katsottavissa jälkikäteenkin.
Takajärveen on avattu MOBO-suunnistuspuisto jossa voi suunnistaa kännykällä QR- tai NFC-koodilla leimaamalla. Suunnan karttapankista voi myös tulostaa kartan jos haluat etsiä rasteja perinteiseen tapaan. Asenna puhelimeesi ilmainen MOBO-sovellus ja lue koodi rastilla joko kuvaamalla QR:lla tai koskettamalla NFC:lla. Takajärven MOBO-puiston lähtöpaikka on Takajärven rannassa, kuntopolun varrella opastaululla.
3. Movemperi sai dramaattisen päätöksen kun raastavalla hivenen alle kolmen tunnin ajalla Himangan Urheilijoiden Tomi Seppä nousi Ankaran voittajaksi. Kaatosateessa kisaillun Movemperin muut sarjavoittajat olivat: Nina Frant, Heikki Pietilä ja Hannu Lamminaho (paras tiimi), Oili Holopainen, Petri Hannila, Lari Nissinen ja Aale Grekula sekä Anni Salmela, Tatu Palokangas ja Hemmo ja Marja-Liisa Ahokoivu.
Suunta 2000:n lämmittely- ja kisa-asuja on tilattavissa 29.10 mennessä. Pukujen toimitusaika on noin 8-10 viikkoa tilauksesta. Takkitilaus toteutuu mikäli tilattavia takkeja saadaan kasaan 10 kpl, sama homma kisa-asujen kanssa.