Uutiset

Hisukalenteri 2017 (21.11.2016)
Tulevan kauden hiihtosuunnistuskalenteri on julkaistu.
Päättyneen kauden ilonaiheita olivat innokkaat ja hyvin menestyneet juniorit. Menestystä tuli koululaisten SM-suunnistuksista, Lapin aluemestaruuskilpailuista, Kainuun Rastiviikolta ja monista kansallisista suunnistuksista ympäri Suomea. Jarkko Hasu ja kumppanit ovat tehneet erinomaista työtä.
Suunta 2000:n vuosikokous valitsi yksimielisesti Marko Vavan jatkamaan puheenjohtajana. Samoin Heidi Komu, Pekka Hilden, Matti Oikarinen ja Tuomas Pussila jatkavat yksimielisellä päätöksellä johtokunnassa.
Arttu ja Venla Taulavuori suunnistivat Movemperin voittoon pitkällä radalla. Pätkällä tahtipuikkoa heilutti Hannilan Petri miehissä ja Nina Frant naisissa. Joukkuekisan vei Suunnan junnuvalmennuksen kaksikko Oili Holopainen ja Matti Salmela. Yhteensä yösuunnistuskauden huipennukseen Movemperiin osallistui 90 seikkailijaa.
Toista kertaa järjestetyn Suunnan Syysrogainingin pääsarjojen voitot veivät pyörällä Palju.eu:n Joni Haataja ja jalan Koskelankylän Riennon Juha Kotaniemi. Haataja oli kisan ainoa joka sai kerättyä kaikki rastit Ajoksen niemimaalta. 2 tunnin sarjat voittivat pyörällä Lappian Matti Pöntinen ja jalan Jukka Rajasen ja Tapani Pesosen joukkue. Osallistujia oli yhteensä 44.
Kesän firmaliiga huipentui Suuntaviestin finaaliin jossa Outokumpu nipisti liigavoiton Stora Enson ja Suunnan junnuvalmennuksen nenän edestä. Kärkikolmikon loppupisteet olivat Outokumpu 5239 p, Stora Enso 5048 p ja Sujuva 5015 p. Firmaliigaan osallistui kauden aikana 21 eri firmaa ja yhteisöä Kemin seudulta.
Rovalle on avattu syksyn aikana suunnistuspuisto ja se on auki aina 15.10. asti. Suunnistuspuistossa on 19 rastia ja ne on merkattu rastilevyin ja koodein sekä heijastimin. Suunnistuspuiston kartta on tulostettavassa pdf-muodossa.