Uutiset

Suuntarastien firmaliiga siirtyi Rovavaaran jälkeen kesätauolle Stora Enson komennossa 2556 pisteellä. Kärkikamppailu on tänä vuonna varsin tasainen kun viimevuotisen liigavoittajan Outokummun (2073 p) takana kärkkyvät Suunnan Junnuvalmennus 1842 ja Eläkeläiset 1747 pisteellä.
Suunta 2000 suunnisti Venlojen viestissä sijalle 594. Jukolan viestissä Suunta 2000:n ykkösjoukkue oli 335. ja kakkosjoukkue 985.
Suunta 2000:n pyöräsuunnistuskaksikko Seppo Mäkinen ja Kai Ojala saalistivat pyöräsuunnistuksen SM-viestin kultaa Kontiolahdella H100-sarjassa. Lisäksi Seppo toi mestaruuden SM-keskimatkalta 3 sekunnin erolla toiseksi sijoittuneeseen Trianin Patric Östergårdiin.
Suunta 2000 leireili oikein urakalla kuluneella viikolla. Nuoriso kirmaili Ikaalisissa Leimauksella kun taas kokeneempi kaarti opetti Kemin urheilukoulussa, Murina-partioleirillä sekä Simon riista- ja eräleirillä nuorisoa suunnistamaan.
Kallille on avattu suunnistuspuisto joka on avoinna läpi kesän. Suunnistuspuisto koostuu 21 rastista, joista osa on helppoja ja osa vaikeita löytää. Suunnistuspuiston karttoja on Suunnan postilaatikossa kuntopolun varrella olevassa postilaatikkorivistössä. Suunnistuspuiston kartan voi myös tulostaa Suunnan karttapankista tai alta.
Aikuisten suunnistuskouluun ilmoittautui 40 osallistujaa ja alkuviikosta startannut lasten Hippo-suunnistuskoulu keräsi myös suuren osanoton, kun 60 lasta vanhempineen pääsivät suunnistusta opettelemaan.
Suunta 2000 suunnisti Falunin Lugnetilla käydyssä Tiomilassa sijalle 247. Joukkueessa suunnistivat osuusjärjestyksessä Juho Korpi, Marko Vapa, Matti Oikarinen, Ilpo Viippola, Mikko Vapa, Tuomas Virtala, Markku Oikarinen, Elis Franzen, Jussi Neuvonen ja Ville Väkeväinen.