17.1. Talvi-cup jatkuu Lassilassa

14.1.2019

Tapahtumapaikka ja -alue on Lassilan koulu ja sen ympäristöä. Muitakin on siis liikkeellä. 

Radat ovat spurttisen nopeat, jolloin molemmat radat voi joutuessaan käydä juoksemassa. Kerkeää hyvin illalla vielä lämmittämään rantasaunan pikku hikoilun päälle. 

Tapahtuma on arki-iltana, joten muutakin trafiikkia on siis liikkeellä niin pihalla kuin teiden päällä. Muistakaa turvallisuus ennen kaikkea ja häiriöitä muiden kanssa ihmisten kanssa tulee välttää.

Kiellettyjä alueita tällaisella asutusalueella ovat tietysti yksityisten piha-alueet. Katsokaa tarkoin tumman vihreät alueet, jotta vältytään jälkipuinneilta. Varsinaisia kiellettyjä alueita ei ole karttaan merkitty (violetti väri).

Sääennuste kyseiselle päivälle näyttäisi olevan maltillisen suosiollinen. Pientä pakkasta ja tuulenvirettä luvassa. Pukeutukaa silti lämpimästi, ettei odotellessa omaa vuoroa tule kylmä. Lampuilla ei tuijailla ketään ohikulkijoita eikä vastustajia saa valosokaista.

Ratapituudet ovat pitkä 1,8km ja pätkä 1,3km. Alkuverruttely on suotavaa, jotta keho on valmis heti maksimaaliseen suoritukseen. Radat ovat siis leppoisat.

Lisäinfot Talvi-cupin kisasivuilta. Tervetuloa mukaan.

T. Ratamestari