13.5. Suuntarastit Hepolassa

8.5.2019

Maanantain 13.5. Suuntarastit vie suunnistajat Hepolan kortteleihin sekä kylää ympäröiviin lähimetsiin. Kisakeskus sijaitsee Hepolan sivistyksen kehdossa (koulun ja kirjaston parkkipaikka).

Tarjolla on suunnistuksellisesti suhteellisen helppoja ratoja. Rastit sijaitsevan enimmäkseen lähellä polkuja. Myös maaston keväinen peittämättömyys antaa lisähelpotusta - rastilta melkein näkyy jo seuraava rasti. Ratamestareiden tarkoitus ei ole ollut kiusanteko. Mutta oman haasteensa tuo Kemin keväinen luonto, joka paikoittain voi olla märkää (riippuu lähipäivistä). Emme voi taata sinulle kuivia jalkoja. Vastaavasti tarjoamme jokaiselle mukavan luontokokemuksen, löytämisen riemua sekä värisävyjä tasapaksuun elämään.

 

Ratavaihtoehdot:

D = 1,6km (6 rastia): Junioreille, aloittelijoille, juoksuvammautuneille sekä raskaana oleville. Rata lähes korttelirallia, josta pistot pusikkoihin. Selvinnee kesäsandaaleilla.

C = 2,9km (11 rastia): Puolet reitistä taajaman tuntumassa. Sen verran metsäkierrosta, että saa kengän kärjet kosteiksi.

B = 3,8km (14 rastia): Senioreille, jäähdyttelijöille tai omaa suunnistajaidentiteettiään etsiville. Astetta enemmän metsälenkkiä, että saanee jo sukat märiksi.

A = 4,7km (17 rastia): Suunnistuksellisen vaativuuden korvaa rastimäärä sekä takuuvarmasti märät kengät. Ellet sitten varustaudu kierrokseen lumikengillä tai kahluusaappailla.

 

Protestit käsitellään ja hylätään välittömästi maalileimauksen yhteydessä.

Tervetuloa suunnistamaan! Kauriitkin ovat siellä.

PS. Kisakeskuksessa on myös valvomaton lapsiparkki (leikkipuisto).