8.7. Suuntarastit Jokisuulla

7.7.2019

Tapahtumapaikkana on Kirvestie 6, viitoitus Jokisuuntieltä.

Tarjolla sääskirikasta aluetta, joten varustaudu asianmukaisilla karkotteilla. Alueella on suoritettu metsänhoidollisia töitä ja maastossa on runsaasti metsäkoneen uria. Näitä uria ei ole karttaan merkitty, joten huomioikaa tämä. Kielletyn alueen merkkauksia tulee noudattaa sekä osassa piha-alueiden läpi kulkevat polut ovat kielletty (merkattu karttaan), ei häiritä piha-alueita!

A-ja B- radoilla pääsee rallattelemaan kohtuu hyvillä kulkukelpoisilla alueilla. Tosin peitteisyydestä, märiltä tossuilta, jopa viidakkomaisuudelta ei voi välttyä. Mielikuvaa voi keventää yhdellä rastivälillä kesäisestä niitystä, auringon paistaessa, perhosten lennellessä ympärilläsi ja melkeinpä tunnet jo tuoreen pullan tuoksun eväskorissasi. Ei voisi makeampaa tunnelmaa luoda. Ylityksissä varauduttava kosteaan, näiltä voit välttyä ottamalla asianmukaisen ja vahvan kantajan mukaasi. Vaihtokengät tarpeelliset. B-rata poikkeaa A-radasta sen verran, että on hieman lyhyempi.

C-rata on sporttisen lyhyt 2km, kosteudelta ei voi välttyä, kiitos vesisateiden. Helppo rata vie sinut tutustumaan Jokisuun hyvin tasaiseen maastoon. Huomioi alueella on hakkuujätteitä ja -uria joita ei karttaan ole merkitty.

D-rata tukeutuu paikalla oleviin polkuihin ja rastit ovat hyvin havaittavissa. Valitettavasti tossut kastuu myös vesisateiden takia kosteimmilla alueilla.

Radoille pääsee klo 17-18.30. Lisätiedot kuntosuunnistus -sivuilta. TERVETULOA!