Keskustelut

« aihelistaan

Huurtumis ongelmaa? :-D


 • nimimerkki

  Pekka Hildèn

  3.7.2013 klo 00:05
  Muutamien rastin kävijöiden kanssa oli puhetta huurtumis ongelmasta ja mainitsinkin että minulla on kokemusta huurtumisen estosta lähinnä ballististen-suojalasien kanssa. Sama aine toimii myös aurinko-, silmä-, ja suojalaseissa.

  Eli sellainen aine kuin Parker`s Perfect on todettu toimivaksi ammattikäytössä suojalaseissa tehokkaana huurteen estoaineena. Ainetta sumutetaan tai annostellaan tipoittain pinnalle ja annetaan kuivaa siihen jonka jälkeen pyyhitään pinta kevyesti puuvilla tms kankaalla kirkkaaksi. Toimii takuu varmasti ainakin sen aikaan kunnes sade tms vie aineen pinnalta mukanaan. Eli lippis ja lasit + kyseinen aine on toimiva yhdistelmä vesisateessa ainakin tunnin ajan tai niin kauan kun sisäpintä pysyy kuivana.

  Ihmeisiin ainekaan ei pysty, on todettu että on olemassa olosuhteita joissa lasit huurtuu kaikesta huolimatta ja silloin avun antaa ainoastaan goglestyyppiset suojalasit joissa on tuuletin mukana. Laitan loppuun linkit mistä ainetta on saatavana. Niin ja aine on muuten todella riittoisaa tavaraa, minunkin pullo on jo 2v vanha ja siinä on edelleen puolet jäljellä


  http://www.milgear.fi/fi/product/parker%C2%B4s-perfect-huurteenestoaine-240ml/1577

  http://www.finnprotec.fi/index.php?page=ess-profile-turbofan

  -Pekka :-)
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Huurtumis ongelmaa? :-D