Harjoittelu / Training

Ski tracks in Keminmaa.

Loppiaishisuja ennen harjoittelu- ja kilpailumahdollisuuksia on hyvin tarjolla Keminmaan lähiseudulla. Alta löydät tiedossa olevat harjoitukset ja kisat Torniossa ja Bodenissa. Lisäksi Rovaniemelle Ounasvaaralle on avattu hiihtosuunnistusurasto.

La 31.12. Hisuharjoitukset Tornion Pirkkiössä

Ti 3.1. Hisukisat Bodenissa Rödbergetissä, keskimatka

Ke 4.1. Hisukisat Bodenissa Rödbergetissä, pitkä matka

Su 8.1. Hisuharjoitukset Kallinkankaalla

Kallin koko latuverkosto ja kilpailu-urasto on harjoittelukiellossa lauantain kisan loppuun asti. Yhdyslatu on avattu väleille Kalli-Korteniva ja Kalli-Pohjanranta, joten niitä voi käyttää harjoitteluun kisapäivinä ja kilpailua edeltävinä päivinä. Kortenivan ja Pohjanrannan ladut eivät ole valaistuja joten illalla hiihtävät varautukaa valoin matkaan.

Lauantain kisan jälkeen myös kisakarttoja ja urakarttoja kaikkine rasteineen myynnissä infossa 5 € / kpl.

Trainings before and after


Before Loppiaishisut there are lot of training and competition possibilities near Keminmaa. Below you can find options in Tornio and Boden. Additional to that in Rovaniemi there has been opened ski-o track network also in Ounasvaara.

Sat 31.12. Ski-O trainings in Tornio Pirkkiö

Tue 3.1. Ski-O competition in Boden Rödberget

Wed 4.1. Ski-O competition in Boden Rödberget

Sun 8.1. Ski-O trainings in Kallinkangas

The Kalli area with skiing track network is embargoed area until the end of the competition on Saturday 7th. Connection tracks between Kalli-Korteniva and Kalli-Pohjanranta have been opened and those can be used for training before and during the competition days. Korteniva and Pohjanranta tracks are not lighted.

After Saturday's competition there is also race maps and maps with all controls available in info 5 € / map.