Movemperi 2018

27.10.2018

 

Perinteinen suunnistuskauden päätöstapahtuma Movemperi kilpaillaan tänä vuonna Ajoksen maastoissa teemalla ”Sataman Valot”. Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden haastaa itsensä ja kaverinsa liikunnan parissa syksyn pimeydessä lamppu päässä tai kädessä seikkaillen. Tapahtumasta riittää puhetta saunailloissa ja kahvipöydissä pitkälle liikunnalliseen syksyyn. Todellinen lamppuseikkailu on jälleen luvassa!

Matkat

Ratavaihtoehtoina ovat Pätkä 3 km (helpompi), Keskari 6 km (vaikeampi) ja Pitkä 12 km (ankara). Hajontaa on vain Pitkällä ja sitä on senkin edestä.

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi tai joukkueesi osoitteeseen movemperi@gmail.com torstaihin 25.10 kello 23.59 mennessä. Halvat hinnat! Osallistuminen seikkailuun maksaa 10 € per lamppu tai lapsiperhe. Osallistua voi yksin, parina tai joukkueena. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita mahdollinen joukkueen nimi, kaikki osallistujat ja yhden emit-kortin numero. Osallistumismaksu sisältää arvan, kyydin, kartan, emit-vuokran, huollon ja saunan. Osallistumismaksun voi maksaa paikan päällä tai Suunnan tilille Kemin seudun OP FI6451312720015731. Maksun viestikenttään joukkueen / osallistujan / osallistujien nimet. Kaikenlaiset tykysetelit käyvät myös. Tapahtuman tuotto käytetään Suunta 2000:n lasten ja nuorten toimintaan. Kaikki osallistujat saavat kahden viikon ilmaisen kokeilujakson Keminmaassa sijaitsevalle Ole Fit-kuntosalille. Joukkueita on mukana ollut aiempina vuosina hyvin ja haastekampanja on jälleen voimassa.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus saunoineen sijaitsee Ajoksen kalasataman läheisyydessä. Ohessa linkki tapahtumapaikalle. Kilpailukeskus avautuu kello 16 ja pysyy auki läpi yön. Saunakaan ei sammu koko yönä. Aiempien vuosin palautteiden perusteella myös makkararasti on siirretty kilpailukeskukseen.

GPS-seuranta

30 nopeinta osallistujaa ja joukkuetta saavat kantaakseen GPS-seurantalaitteen. Järjestäjien antaman GPS-laitteen kantaminen on pakollista turvallisuuden ja yleisön viihtymisen takia. Myös omien Livelox-tallenteiden julkaiseminen on sallittua. Kilpailua voi seurata aikoinaan osoitteista http://www.gpsseuranta.net/ ja livelox.com.

Lähtö

Yhteislähtö kello 18.00. Bussikuljetus lähtöpaikalle kello 17.30 alkaen. Lähdöstä varustekuljetus maaliin.

Huoltopaikat

Tämän vuoden Movemperissa makkarat ja sinapit tarjoillaan vasta maalissa. Matkalla tarjolla huoltopaikalla nuotion loimua, kannustusta ja mehua.  Myös raatotaksi kulkee tarvittaessa.

Movemperin haasteet

 

Darth Vader ilmoittautuu ja haastaa Pohjantähden.
Darth Vader haastaa Mike Skywalkerin Movemperiin.
Luodon Pää ilmoittautuu ja haastaa Reima "Tuuli" Viirin.
Ronja ilmoittautuu sohvalle ja haastaa kaikki kotiinjäävät etäseurantaan!
Sampo ilmoittautuu ja haastaa Lumilinnan, Jääkarhun ja Joulupukin.

Bussissa

 

Alatornion Pirkat
Luodon Pää
Metsäkummun Pummit
Missämäoon
SK Pohjantähti
Suunta 2000
Vilppola

 

Sammossa

 

Darth
Juomat
Makkarat
Matti
Tehtaanjohtaja
Tuomas

 

Sohvalla

 

Reima
Ronja

 

Taksissa

 

Mo
Lakanat
Sauli