Movemperi 2018

27.10.2018

 

Perinteinen suunnistuskauden päätöstapahtuma Movemperi kilpaillaan tänä vuonna Ajoksen maastoissa teemalla ”Sataman Valot”. Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden haastaa itsensä ja kaverinsa liikunnan parissa syksyn pimeydessä lamppu päässä tai kädessä seikkaillen. Tapahtumasta riittää puhetta saunailloissa ja kahvipöydissä pitkälle liikunnalliseen talveen. Todellinen lamppuseikkailu on siis jälleen luvassa!

Matkat

Ratavaihtoehtoina ovat Pätkä 3 km (helpompi), Keskari 6 km (vaikeampi) ja Pitkä 12 km (ankara). Hajontaa on vain Pitkällä ja sitä on senkin edestä.

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi tai joukkueesi osoitteeseen movemperi@gmail.com torstaihin 25.10 kello 23.59 mennessä. Halvat hinnat! Osallistuminen seikkailuun maksaa 10 € per lamppu tai lapsiperhe. Osallistua voi yksin, parina tai joukkueena. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita mahdollinen joukkueen nimi, kaikki osallistujat ja yhden emit-kortin numero. Osallistumismaksu sisältää arvan, kyydin, kartan, emit-vuokran, huollon ja saunan. Osallistumismaksun voi maksaa paikan päällä tai Suunnan tilille Kemin seudun OP FI6451312720015731. Maksun viestikenttään joukkueen / osallistujan / osallistujien nimet. Kaikenlaiset tykysetelit käyvät myös. Tapahtuman tuotto käytetään Suunta 2000:n lasten ja nuorten toimintaan. Kaikki osallistujat saavat kahden viikon ilmaisen kokeilujakson Keminmaassa sijaitsevalle Ole Fit-kuntosalille. Joukkueita on mukana ollut aiempina vuosina hyvin ja haastekampanja on jälleen voimassa. Katso alta. Myös parhain asu palkitaan.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus saunoineen sijaitsee Ajoksen kalasataman läheisyydessä. Ohessa linkki tapahtumapaikalle. Kilpailukeskus avautuu kello 16 ja pysyy auki läpi yön. Saunakaan ei sammu koko yönä. Aiempien vuosin palautteiden perusteella myös makkararasti on siirretty kilpailukeskukseen.

GPS-seuranta

30 nopeinta osallistujaa ja joukkuetta saavat kantaakseen GPS-seurantalaitteen. Järjestäjien antaman GPS-laitteen kantaminen on pakollista turvallisuuden ja yleisön viihtymisen takia. Myös omien Livelox-tallenteiden julkaiseminen on sallittua. Kilpailua voi seurata aikoinaan osoitteista www.tulospalvelu.fi/gps

Lähtö

Yhteislähtö kello 18.00. Bussikuljetus lähtöpaikalle kello 17.30 alkaen. Lähdöstä varustekuljetus maaliin.

Huoltopaikat

Tämän vuoden Movemperissa makkarat ja sinapit tarjoillaan vasta maalissa. Matkalla tarjolla huoltopaikalla nuotion loimua, kannustusta ja mehua. Myös raatotaksi kulkee tarvittaessa.

Ratamestarin lausunto

Kilpailuohjeet (päivitetty 25.10.)

Osallistujat

Tulokset

Movemperin haasteet

 

Darth Water ilmoittautuu ja haastaa Pohjantähden.
Darth Water haastaa Mike Seawalkerin Movemperiin.
Mike Seawalker ilmoittautuu Movemperiin ja haastaa koko Galaxyn.
Missämäoon haastaa kaikki Stora Ensolaiset lauantai-illan hämärähommiin!
Murhaniemen Vänkärit ilmoittautuu ja haastaa Disturbin ja Ole Fitin!
Neuvos ilmoittautuu ja haastaa Reima "Tuuli" Viirin.
Neuvos haastaa Hiisi-Jukolan menestyjät vaimoineen.
Neuvos haastaa Kemin Innon mukaan Movemperiin!
Neuvos haastaa Uimarin ja Voimistelijan mukaan VIP-tiloihin!
Ratamestari haastaa Stora Enson paperikoneen ja Länsi-Pohjan Karttapainon!
Ronja ilmoittautuu sohvalle ja haastaa kaikki kotiinjäävät etäseurantaan!
Sampo ilmoittautuu ja haastaa Lumilinnan, Jääkarhun ja Joulupukin.
Sakke ilmoittautuu ja haastaa kaikki Lonkkavaivaiset mukaan liikkumaan!
Surveyors In The Night ilmoittautuu ja haastaa kaikki maanmittarit mukaan!

Tsekkaa lähtöluettelosta miten haasteisiin on vastattu!