ÖstraNatt 2013

Yösuunniscupin kolmas osakilpailu pidetään Ajoksessa perjantaina 27.9. Kokoontumispaikkana toimii maakuntaviesteistä tuttu Ajoksen nuorisotalo osoitteessa Jatulintie 45. Opastuskartta. Rakennuksessa on lämpimät tilat ja wc:t mutta ei peseytymismahdolisuutta. Tarjolla on ainakin mehua, kahvia ja pullaa. Tapahtuma on ilmainen.

Ilmoittautua voi etukäteen Tuomakselle osoitteeseen virtalantuomas@gmail.com torstaihin klo 21 mennessä tai paikanpäällä perjantaina klo 20.00 mennessä. Ilmoita valitsemasi rata ja emit-numerosi. Emitejä on myös lainattavana paikanpäällä. Ensimmäinen lähtö noin klo 20.30 pimeydestä riippuen.

Ajoksen maasto on polkurikasta, nopeakulkuista ja hiekkapohjaista, metsätyypiltään kuivaa ja kuivahkoa kangasta. Näinollen radat sopivat hyvin myös vähemmän suunnistaneille. Mukaan tarvitset päiväsuunnistusvarusteiden lisäksi vain lampun. Rasteilla on heijastimet. Tapahtuma on tarkoitettu kaikentasoisille metsässä liikkujille.

Ratapituudet:

Pitkä 5,9 km

Keskipitkä 4,4 km

Lyhyt 2,2 km

Lämpimästi tervetuloa !

HTML-tiedostot130927.html (4 kB)
Tulokset / Resultat
HTML-tiedostov130927.html (31 kB)
Väliajat / Sträcktider
PDF-tiedostoLånga.pdf (1.4 MB)
Långabana kartan PDF
PDF-tiedostoKorta.pdf (1.4 MB)
Kortabana kartan PDF
PDF-tiedostoMellan.pdf (1.4 MB)
Mellanbana kartan PDF

ÖstraNatt del 3 ska tävlas på Ajos ön i Kemi den 27 september.
Samlingplats i Ajos ungdomshus, Jatulintie 45. Guidekarta. Vägvisning från Ajoksentie vägen. När på motorvägen söder om Kemi, ta till höger från rampen som säger Ajos och Veitsiluoto. Bild.

Huset har inte duschar men WC och varma rum finns.
Anmäla dig till Tuomas, virtalantuomas@gmail.com senast torsdag 26.9 kl. 21.00 eller på plats senast kl. 19.00 svensk tid. Första start ca. 19.30 beroende på väder.

Terräng är stigrik och lättlöpt torr moskog. Därför är det  trygg också för ungdomar att orientera.

Banlängder:

Långa 5,9 km

Mellan 4,4 km

Korta 2,2 km

Varmt välkomna!