Lasten suunnistuskoulu 2019

Suunnistuskoulussa jokainen lapsi pääsee suunnistamaan joko yksin, parin tai vanhempiensa kanssa.

Lasten suunnistuskoulu

 

Lasten suunnistuskoulu on suunnattu 7-13 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Suunnistuskoulu kokoontuu tiistai-iltaisin eri puolilla Kemin seutua alla olevan kalenterin mukaisesti.

Suunnistuskouluun osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta lajista. Koulu antaa valmiudet suunnistuksen perusteista, jotta lapset ja heidän vanhemmat voivat turvallisesti liikkua lähiympäristössä kartan kanssa. Suunnistuskoulun jälkeen lapsi kykenee itsenäisesti tai vanhemman avustamana suunnistamaan tukiviitoitetun suunnistusradan.

Lasten suunnistuskoulu koostuu alkukesän kuudesta ohjatusta harjoituskerrasta, jatkuen kesän aikana Suuntarastien yhteydessä.

Suunnistuskoulun jälkeen lapset ja nuoret voivat jatkaa suunnistusta itsenäisesti tai perhesuunnistuksena Suuntarasteilla. Etevimmät voivat myös siirtyä Suunnan junnuvalmennukseen eli Sujuvan viikoittaiseen toimintaan. Seura tarjoaa edullisesti mahdollisuuden kilpasuunnistukseen myös siitä kiinnostuneille. Seuran tarjoamat edut ja jäseneksi liittymistiedot löydät Liity jäseneksi-sivulta.

 

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

 

Suunnistuskoulun osallistumismaksuna toimii Suunta 2000:n jäsenmaksu, joka on 15 € / lapsi. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suunta 2000 ry:n tilille: FI6451312720015731. Viestikenttään suunnistuskoululaisen nimi / nimet.

Ilmoittautuminen lasten suunnistuskouluun alla olevalla lomakkeella.

 

Lisätietoja suunnistuskoulusta


Tuomas Pussila
050 - 461 1236
tuomas.v.pussila@gmail.com

 

Lasten suunnistuskoulun harjoituskalenteri

 

AikaPaikka

TI 14.5. klo 18.00

Kivikon koulu

TI 21.5. klo 18.00

Karihaaran koulu
TI 28.5. klo 18.00Keminmaan keskuskoulu (tulokset)
TI 4.6. klo 18.00Hepolan koulu
TI 11.6. klo 18.00Takajärven uimaranta
TI 18.6. klo 18.00

Kallinkangas, suunnistuskoulun päätösviesti

Päätösviestin TULOKSET

TI 25.6. klo 18.00Kallinkangas

 

Lasten suunnistuskoulu 2019 on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille aktiivisesta osallistumisesta suunnistuksen kiehtovassa maailmassa. Suunnistustoimintaa on mahdollista jatkaa Suuntarasteilla maanantai-iltaisin, tai tulemalla mukaan Suunnan Junnuvalmennuksen (Sujuva) harjoituksiin.

Iltarastikalenterin löydät tästä, ja Sujuvan toimintaan voit tutustua tästä.

 

 

 

 

Suunnistuskouluun ilmoittautuminen

Suunnistuskoululaisen tiedot

*
*

Yhteystiedot

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.