27.3. Seuraottelu Kaakamossa

4.3.2019

Huoltorekat jo asemissa.
Huoltorekat jo asemissa.
Ulkokentät.
Ulkokentät.
Olavin speedway-areena.
Olavin speedway-areena.
Arvin rysät.
Arvin rysät.
Peililumella.
Peililumella.
Piirretty myös maastoon.
Piirretty myös maastoon.

Pirkkalaiset on haastettu perinteiseen seuraotteluun kunnan rajalle Kaakamoon keskiviikoksi 27.3. klo 17.00. Virallinen haaste löytyy käräjäoi... Suuntarastien fb-ryhmästä. Videohaasteessa mutissaan jotain heikoista jäistä ynnämuusta.

Ottelukeskuksena toimii Kaakamon päiväkoti. Sarjat A, B ja R. Pistelasku ÖstraNatt-kaavalla. Eniten pisteitä kerännyt seura voittaa. Ottelu on myös avoin muillekin seuroille.

Ratamestarin lausunto tulossa lähempänä matsia mutta hisuahan se on. Tossutellakin toki saa tai vapaavalintaisella välineellä koittaa. Suunnalla on kuitenkin pokaali.

Huom! Ensikertalaisille yms. kokeilijoille karttatelineitä saatavilla. Ilmaista hupia!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RATAMESTARIN LAUSUNTO

Seuraottelu kisataan nyt suunnistuksellisesti lähes neitseellisellä alueella Kaakamojoen suistossa. Opasteet on haaparantalaistyylisiä eli osa paikalletulevasta suurilukuisesta yleisöstä voi karsiutua jo siinä vaiheessa. Kisakeskus löytyy kuitenkin kun ottaa Kiveltä sisään Vanhalle Alapääntielle ja hetken päästä jyrkkä vasen. Ei lukkojarrutuksia pihassa kun viimeksi siinä oli parhaat parkkikiekkokelit.

Huoltorekasta löytyy tällä kertaa hisutelineiden lisäksi myös suksia ja sauvoja sekä eri kokoisia monoja. Näillä poistetaan etenkin alpilaisten korkeaa kynnystä osallistua tapahtumaan. Kalusto on SNS-järjestelmän kanssa yhteensopiva, mutta SSL:n tilinpäätöksen vuoksi voitelusta on leikattu.

Lähdön suhteen jatkamme autosuunnistuslinjalla eli viritä kulkupelisi valmiiksi starttiin kun aikasi on tullut. Viitoitusta ei johda K-pisteelle eikä ekoja avantojakaan ole nauhoitettu. Arvi sensijaan voi olla opastamassa laskeutumisessa Kaakamojokilaaksoon etenkin perheen pienimpien osalta.

Rastit ovat tällä kertaa mallia geokätköily. Hanskoja ei kuitenkaan tarvitse valita siten, että saisi hillopurkin nopeasti auki, koska rasteilla saattaa joutua jopa nyrkkeilemään Kaakamojoen krokotiilien kanssa. Kalligaattoreita maastossa ei ole nähty, mutta jonkinlaisia jälkiä pitäisi olla. Matin pyörän jälet on jo tunnistettu kisamaastosta. Myös muuta epäilyttävää löytyy.

Skriini on kisakeskuksessa suunniteltua pienempänä kun toimittajat meinasivat, että se olisi hajonnut viime viikonlopun kisoissa. Sohvaperunoille loxi toimii ja positiivista ois jos joku sinne käppyrääkin saisi ladattua. Viime vuotiseen verrattuna mahkut pysyä kärjen osalta asetettujen ihanneaikojen rajoissa ilman Seppoakin.

Tervetuloa siis nautiskelemaan parhaista keleistä Kaakamon keväthangille!

T. Marko

---

TULOKSET

A-rata 5,5 km

1. Matti Oikarinen S-2000 35 min
2. Janne Kotaniemi AlPi 39 min
3. Tapani Heikkuri AlPi 44 min
4. Oili Holopainen S-2000 46 min

B-rata 4,5 km

1. Lone-Maria Holopainen S-2000 64 min

OTTELUPISTEET

S-2000 - AlPi 20 - 11