Tietoa seurasta

Suunta 2000 ry on Kemin seudun suunnistusseura, joka on perustettu 1.11.1988 Veitsiluodon Metsäurheilijoiden ja Keminmaan Urheilijoiden suunnistusjaoston fuusiona. Seura on rekisteröity Keminmaalle mutta toiminta-alueeseen kuuluvat myös Kemin, Simon ja Tervolan kunnat.

Seurassa on jäseniä noin 150 ja seura tarjoaa suunnistustoimintaa ympäri vuoden. Seura liikuttaa suunnistajia eniten kesäisin, mutta myös hiihtosuunnistus on hyvässä nosteessa. Myös pyöräsuunnistusmahdollisuus on joillain Suuntarasteilla. Lisäksi seura järjestää erilaisia luontoliikunta-tapahtumia yhteistyössä alueen muiden liikunta- ja urheiluseurojen sekä yhdistyksien kanssa.

Seuran tavoitteena on, että mahdollisimman moni seuran jäsen pääsee harrastamaan kunto-, kilpa- tai huippusuunnistusta edellytystensä ja tarpeidensa mukaan. 

Seuran tunnetuinta toimintaa ovat kesäisin viikoittain järjestettävät Suuntarastit sekä muut suunnistus- ja liikuntatapahtumat kuten Venetsialaiset, Syysrogaining ja Movemperi. Talvella järjestetään hiihto-suunnistusharjoituksia sekä -kilpailuja; suurimpana ponnistuksena vuoden 2022 hiihtosuunnistuksen MM-kilpailut Kemissä.

Voit tutustua seuran toimintaan eri tapahtumissa sekä seuran nettisivuilla, joilla tiedotetaan seuran ajankohtaisista asioista. Tutustu myös karttapankkiimme, joka on kaikille käyttäjille ilmainen ja varsin kattava otos Kemin seudulla ulkoiluun.

Tule rohkeasti toimintaamme mukaan!

VeMu
Suunta 2000
KemU