Movemperi 2020

Suunta 2000:n legendaarinen suunnistuskauden päätöstapahtuma Movemperi kilpaillaan tänä vuonna Hepolassa Paavonkarin laavulla lauantaina 3.10.

Movemperi uudistuu tänä vuonna. Taisto käydään 'laavulta laavulle' -idealla. Bussikyytejä ei tänä vuonna järjestetä ja myös radoilla on tarjolla jotain uutta ja erikoista.

Tule mukaan nauttimaan upeasta yöllisestä seikkailusta joko yksin, ystävien kanssa tai koko perheen voimin.

RADAT:

  • PÄTKÄ (helpompi) n. 2km
  • KESKARI (vaikeampi) n. 7km
  • PITKÄ (ankara) n. 12km

Kunnon päällikkö: Sauli Tuomaala (040-5146449)

Ratamestari: Tuomas Pussila

Grillimestari: Olavi Holopainen


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoita itsesi tai joukkueesi osoitteeseen hekeliisa@gmail.com keskiviikkoon 1.10 kello 23.59 mennessä. Osallistuminen seikkailuun maksaa 10 € per henkilö tai lapsiperhe. Osallistua voi yksin, parina tai joukkueena. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita mahdollinen joukkueen nimi, kaikki osallistujat ja yhden emit-kortin numero. Osallistumismaksu sisältää arvan, kartan, tarvittaessa emit-vuokran sekä huoltopaikan tarjoilut. 

Osallistumismaksu maksetaan suoraan Suunnan tilille Kemin seudun OP FI6451312720015731. Maksun viestikenttään joukkueen / osallistujan / osallistujien nimet. Kaikenlaiset tyky-setelit käyvät myös. Tapahtuman tuotto käytetään Suunta 2000:n lasten ja nuorten toimintaan. Joukkueita on mukana ollut aiempina vuosina hyvin ja haastekampanja on jälleen voimassa.

Paras asu palkitaan ja komeita kiertopalkintoja on luvassa!

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus sijaitsee Kemin Hepolassa, Paavonkarin laavulla. Laavun läheisyydessä on muutama teltta pukeutumista varten sekä ulko-WC. Järjestäjät toivovat kuivaa ja lämmintä keliä ja kuumia kilpailuita.  Kilpailukeskus avautuu kello 19.00 ja on avoinna aina klo 01.00 saakka. Kilpailukeskuksessa on tarjolla makkaraa, kahvia ja pullaa.

Lähtö

Yhteislähtö kello 20.00. Olosuhteiden niin vaatiessa voidaan lähtöä siirtää myöhemmäksikin.


Muistetaan edelleen huolellinen käsihygienia sekä turvaetäisyydet. Sairaana ei saa osallistua tapahtumaan!