Syysroksu 2022

KILPAILUALUE

Tänä vuonna Suunnan Syysroksu kisataan sunnuntaina 2.10. Ajoksen maastoissa. Kilpailukeskus sijaitsee Ajoksen urheilukentällä. Pitkän ajan sääennuste näyttää n. +10° lämpötilaa päivän aikana. Kilpailualue on useimmille tuttua, valtaosin kuivaa kangasmaastoa, jossa on runsaasti polkuja ja tieverkostoa.  Pyöräsuunnistukselle on alueella myös oiva mahdollisuus. Ajoksentien ja radan ylityksissä on huomioitava mahdollinen muu liikenne. 

AIKATAULU

Kartat jaetaan sunnuntaina 2.10. klo 12.30, yhteislähtö on klo 13.00 ja maalissa klo 16.00.

RATAMESTARIT

Erkki Törmäkangas ja Lari Nissinen.

SARJAT

Suunnistaa voi joko jalan tai pyörällä yksin tai 1–5 henkilön joukkueena. Sarjat: naiset, miehet ja sekasarja.

RASTIT / LEIMAUS

Rasteilta löytyy liput ja emit -leimasimet. Järjestäjällä on tarvittaessa emit-kortteja saatavilla. Kartta ei ole aivan ajantasainen lähinnä metsänhoitotoimenpiteiden takia.

KARTTA

Kartta on kokoa A3 ja mittakaava 1:15 000 / 2.5 m. 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen (sarja ja emit-numero) sähköpostitse VIIMEISTÄÄN keskiviikkona 28.9. Ilmoittautumiset Erkille osoitteeseen erkki.tormakangas@gmail.com. Mikäli karttoja riittää, voi ilmoittautua myös paikan päällä. Etukäteen ilmoittautuneille taataan kartat koko tiimille. Osallistumismaksu on 10 € / henkilö, sisältäen mahdollisen emit -vuokran.

Osallistumismaksut Suunta 2000:n tilille FI64 5131 2720 0157 31 tai paikan päällä voi myös maksaa käteisellä. Myös viralliset liikuntasetelit kelpaavat.

PISTELASKENTA

Pisteytys rasteilla siten, että koodin ensimmäinen numero ilmaisee, kuinka monta pistettä kyseiseltä rastilta saa. Esim. koodi 93 antaa 9 pistettä. Kolmen tunnin aikaraja eli klo 16.00 ylityksestä -1 piste per alkava minuutti. Tasapisteissä nopeampi suoritus ratkaisee.

KIELLETYT ALUEET JA RAJOITUKSET

Roskaaminen on kielletty; jos kuljetat mukana energiageelejä yms. niin tyhjät pakkaukset täytyy myös tuoda pois. Hirvenmetsästyskausi jatkuu, mutta olemme sopineet metsästysseuran kanssa Ajoksen rauhoittamisesta koko viikonlopun ajaksi. Muut metsästäjät huomioiden värikäs asuvalinta on paikallaan.

PAKOLLISET VARUSTEET

Pyöräilykypärä on pakollinen pyörä sarjaan osallistuville. Pyöräsarjaan on mahdollisesti saatavilla karttatelineitä, mallia hisu (telineiden saatavuus pitää vielä tarkistaa ja teline tarpeesta täytyy ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä).

GPS-SEURANTA

GPS-seuranta kaikille halukkaille. Lataa Android- tai iOS-puhelimeen Livelox-sovellus ja kirjaudu ennen lähtöä Liveloxissa tapahtumaan "Suunnan Syysroksu". Seurannan kautta näet oman reittisi ja muiden kiemurat. Liveloxiin voi myös lähettää reitin jälkikäteen esim. gps-kellosta. Liveloxin tarkemmat ohjeet löydät mm. kuntosuunnistus -sivuilta.

PALKINNOT

Verovapaat palkinnot parhaille ja arvonnasta onnekkaille.

Tervetuloa!