Mitaliputki jatkui ja jatkui...

19.3.2022

Suunnan Anni Salmelan mitalisaalis kasvoi pronssimitalilla Kallinkankaalla perjantaina kisatussa D17-sarjan EM-pitkän matkan koitoksessa. Ylivoimaiseen voittoon sivakoi Eeva-Liina Ojanaho, päihittäen toiseksi tulleen Sveitsin Justine Hamelin vajaalla kahdella minuutilla. Hopeamitalista Anni jäi 12 sekuntia.

D20-sarjassa Suunnan tytöillä oli heikompi päivä, ja suoritukset päättyivät keskeytykseen tai hylkäykseen, eikä jälkipolville jäänyt paljoa kerrottavaa.

Lauantain päätöspäivänä ohjelmassa olivat viestit, joihin kaikki Suuntalaiset myös mukaan pääsivät. D17-sarjassa Suomen joukkueeseen valittiin kolme Euroopan mestaria, ja lopputulos olikin tuloksien mukainen; ylivoimainen voitto joukkueella Eeva-Liina Ojanaho, Sanni Hoskari ja Anni Salmela. Annille mitali jokaisesta lähdöstä, eli superonnistuminen kisoissa!

D20-sarjassa Suuntalaiset sijoitettiin eri joukkueisiin; Oili Holopainen Suomen ykkösjoukkueeseen ja Venla Viippola kakkosjoukkueeseen. Tällä kertaa kakkosjoukkue oli urilla etevämpi, ja nappasi maailmanmestaruuden joukkueella Venla Viippola, Nina Kärnä ja Lotte-Line Ekström. Ykkösjoukkue Vilma Pesu, Oili Holopainen ja Maria Hoskari sivakoivat maaliin hienosti kolmantena, mutta kun vain kunkin parhaan maajoukkueen suoritus huomioitiin, menivät pronssimitalit jakoon muille.

KISATULOKSET

Kaiken kaikkiaan huikeat kisat Suomelle sekä Suunta 2000:lle!!