Suunnalle menestystä SM-hiihtosuunnistuksissa

24.2.2019

Hiihtosuunnistuksen SM-kilpailuja on kisailtu kuluvina viikonloppuina; SM-keskimatka ja -viesti Lemillä 16-17.2 ja SM-sprintti ja -sprinttiviestit Iisalmessa 23-24.2.

Lemin SM-keskimatkan parhaasta suorituksesta vastasi H55-sarjan Seppo Mäkinen, joka sijoittui hopealle. Myös muissa sarjoissa saatiin hyviä suorituksia ja saalistettiin pistesijoja. Viestissä päästiin jo podiumin korkeimmalle pallille, kun H150-sarjan trio Ilpo Viippola-Kai Ojala-Seppo Mäkinen nappasivat kultamitalit. Erinomainen oli myös nuorisoketjun Venla Viippola-Oili Holopainen-Anni Oikarinen viides sija viestissä.

Lemin viikonlopun tuloksiin pääsee tästä.

Menestystä myös Iisalmesta.

Iisalmen SM-sprinteissä Seppo Mäkinen pääsi kirkastamaan edellisviikonlopun hopean kullaksi, kun hän pokkasi voiton H55-sarjassa. Parhaiten Seppoa säesti D15-sarjan Anni Salmela, joka sijoittui hienosti viidenneksi. Jälleen kerran suuntalaisilta erinomaisia suorituksia useissa muissakin sarjoissa.

SM-sprinttiviesteistä tuliaisina oli kaksi pronssia, kun mitaleille hisuttelivat duo Ilpo Viippola-Seppo Mäkinen H100-sarjassa sekä D17-sarjan nuoret Venla Viippola-Oili Holopainen. Myös muissa sarjoissa nähtiin onnistuneita suorituksia.

Iisalmen tuloksiin pääsee tästä.

Maaliskuun alussa järjestetään Pellossa Lapin Lumirastit, josta on jälleen odotettavissa erinomaisia suorituksia.