Suuntalaiset SM-takaa-ajossa Kontiolahdella 1.-2.2

2.2.2020

Suunnan hiihtosuunnistajat pääsivät toden teolla mittaamaan taitoaan ja kuntoaan, kun Kontiolahdella järjestettiin mielenkiintoinen hiihtosuunnistuksen takaa-ajon SM-kilpailu talvilajien SM-viikonlopun yhteydessä. Paikalla Kontiolahdella oli lähes koko Suomen hiihtosuunnistuskärki Salla Koskelan ja Tero Linnainmaan johdolla. Hieman harvinaisempi formaatti takaa-ajo koostui aamupäivän sprinttimittaisesta karsinnasta ja iltapäivän lyhennetystä keskimatkan pituisesta finaalista.

Naisten sarjassa parhaasta Suuntalaisesta suorituksesta vastasi Oili Holopainen sijoittuen yhteistuloksissa sijalle 15 (karsinnan 14.). Venla Viippolan sijoitus oli 16 (karsinnan 16.) ja Anni Salmela sijoittui sijalle 21 (karsinnan 18.). Erinomaisia suorituksia kaikki, kovassa seurassa.

Miesten sarjassa Suunnan Ilpo Viippola sijoittui sijalle 24 ja Seppo Mäkinen sijalle 25.

Sunnuntaina ohjelmassa oli avoin AM-hiihtosuunnistussprintti, jonka parhaasta Suuntalaisesta suorituksesta vastasi nuoriherra Veeti Viippola, joka nappasi ykköstilan H13-sarjassa. Sarjojen kärsiessä lievästä osanottaja-pulasta osallistuivat Suunnan tytöt jälleen pääsarjaan, jossa parhaiten Suuntalaisista suoriutui Anni Salmela napaten hienosti kuudennen sijan. Oili Holopainen sijoittui yhdeksänneksi, ja Venla Viippolan sijaluku oli 11. Miesten pääsarjassa Ilpo Viippola sivakoi sijalle 8.

Kontiolahden viikonlopun kisojen kattava tulospalvelu löytyy TÄSTÄ.