AM-sprintti ja -viesti 2011

Avoin Lapin AM-sprintti ja sprinttiviesti kilpaillaan 2.6 klo 11.00 alkaen Salmenkylänkankaalla Keminmaassa.

Ajankohtaista

Viestit klo 13.30 alkaen

Kilpailukutsusta jätettiin tarkoituksella "pelivaran" vuoksi sprinttiviestin lähtöaika pois.

Muutamien kyselyjen vuoksi nyt on päätetty, että viestit aloitetaan klo 13.30. On arvioitu, että viimeisetkin henkilökohtaisen kisan kilpailijat ovat pois maastosta klo 12.15 mennessä, joten 13.30:een mennessä kaikille tulee riittävä palautumisaika.

Juoksujärjestykset ajoissa

Koska saman päivän on kaksi eri kilpailua, on tärkeää, että sprinttiviestin kokoonpanot ja juoksujärjestykset (emit-numeroineen) ilmoitetaan ajoissa. Parasta on, että ne olisivat ilmoittautumisten yhteydessä, mutta joka tapauksessa viimeistään keskiviikkona 1.6.2011 klo 18.00 mennessä Daniel Lehtosen sähköpostissa daniel.lehtonen@pp.inet.fi

Huomioi sarjamuutos

Lapin Suunnistuksen ohjeiden mukaisesti sprinttiviestin ikäsarjoissa ei tarvita yhteisiän lisäksi mitään muita ehtoja. Siis esimerkiksi sarjassa H80 voi juosta kaksikko, joista toinen on 18v ja toinen 62v. Pääasia on, että syntymävuosien mukaan laskettu yhteisikä on vähintään 80v.

Maastokuvat

Tämän sivun maastokuvat on otettu jo 3.5. Pari viikkoa myöhemmin maasto on täysin lumeton ja vanhat soramontutkin ovat pääosin kuivuneet. Kilpailumaasto on parhaasta päästä mitä Kemin seudulta löytyy ja sopii mainiosti alkukauden kilpailuihin.

Kilpailukutsu

Ajo-opastus

Kuvia kisamaastosta

Kilpailuohjeet

AM-sprinttiin ilmoittautuneet

Sprinttiviestiin ilmoittautuneet joukkueet 

Sprinttiviestin joukkueiden juoksujärjestykset

AM-kilpailun lähtölista

AM-kilpailun tulokset
rastiväliajat

Sprinttiviestin tulokset