Movemperi 2015

Suunta 2000 järjestää Movember-luontoliikuntatapahtuman lauantaina 14.11. Kuivanuorossa, Lapponia Safareiden Savotalta käsin. Sisätilat käytössä ja pihapiirissä myös saunat lämpimänä eli saunakamppeet mukaan.

Vapaa lähtö klo 14 - 16 valoisassa taivaltaville ja yhteislähtö klo 16.30 yökyöpeleille.

Osallistumismaksu 10 € / hlö, Suunnan jäsenet 5 €, Alle 20-vuotiaat ja ensikertalaiset ilmaiseksi!

Kaikenlaiset liikunta- ja tykysetelit käyvät maksuvälineinä.

 

Ratoja on seuraavasti:


•Krocks 2,5 km
•Bikini 4,0 km
•Lenkkari 6,0 km
•Nasta 8,0 km
•Sauva 10,0 km
•Pyörä 16,0 km

 

Tarkemmat ratakuvaukset:

Pyörä (16,0 km): Moven kuninkuusmatkana on Vähämaasta Sotisaareen ulottuva pyörä, jonka voi polkea niin Ainolla, Kulkurilla, Jamiksilla kuin Jopoillakin. Mo tarjoaa myös kaikille pyöräsarjaan osallistuville karttatelineet, jos tangosta se vielä uupuu. Planet X-läisille suositellaan formulavaihtoa eli loppulenkille läskejä alle.

Sauv-O (10,0 km): Keminseudun hiihtäjille ja maailmancupiin suuntaaville hisuttajille Move tarjoaa tänä vuonna 10-kilsasen sauvan, jossa kaikki leimailtavat rastipisteet on polkujen varsilla. Sauv-O soveltuu myös erinomaisesti polkujuoksijoille eli trailaajille sekä sauvakävelijöille. Jos ikä lähentelee mallia eläke niin loppulenkki kannattaa oikasta ettei käy niinkuin Tampereella.

Nastaa (8,0 km) on soviteltu pitkin syksyä jäiden toivossa, mutta niin näyttää Movemberiin asti kesäkelit vielä jatkuvan. Senpä vuoksi Nastassa otetaan encore kesän PS-rasteista ja tarjotaan parasta kuivanuorolaista yösuunnistusta. Mo-organisaatio suosittelee kaikille Nastaan osallistuville liveseurantaa, jotta tiedetään mistä naarata kun lampusta akku loppuu.

Lenkkarista (6,0 km) on tullut tiedusteluja että millasella kannattaa osallistua. Mo-organisaatio vastaa, että maastolenkkarit, juoksukengät, nappulat, tennarit, nastarit, maratontossut, kumpparit sekä sali- ja sisäpelikengät on parhaita valintoja. Myös tanssitossuilla ja Lotalla & Lassilla tullaan. Turvakenkiä ei erikseen suositella.

Bikini-sarja (4,0 km): Oikeasti kyseessä on Bikini-Fitness-sarja, jossa tiukan pepun lisäksi myös uimataidolla voi pelin ratkaista. Bodypainttia ei kuitenkaan suositella.

Krocks (2,5 km): Jos naperot aikoo Movessa eksyä niin sitten pitää vähintään osata uida. Krokotiili kun luikertelee pelkästään Vähämaan saaressa. Valistunut veikkaus tietää myös kertoa, että pitempien paanojen loppulenkki suuntautuu Vähämaan upealle hiekkarannikolle.

 

Liveseuranta

Movemberissa käytetään älypuhelimeen perustuvaa liveseurantaa. Jos haluat liveseurantaan mukaan niin toimi seuraavasti:

Etukäteen:

1. Asenna omaan älypuhelimeesi Livelox Google Playsta tai App Storesta.
2. Kirjaudu Liveloxin appiin Eventorin tunnuksilla sisään ja valitse sarja.
3. Jos et omista Eventorin (Ruotsin IRMA) tunnareita niin mene www.livelox.com ja luo itsellesi Livelox-tunnukset ja kirjaudu niillä sisään appiin.

Ennen lähtöä:

4. Käynnistä Livelox älypuhelimestasi ja paina Start-nappia. Livelox leikkaa suorituksesi K-pisteen ylityksestä alkavaksi ja maaliympyrään loppuvaksi.

Etänä tapahtumaa voi seurata Liveloxin sivuilta: www.livelox.com

 

Lisätietoa Movemberin facebook-sivuilta!

Tervetuloa !