Movemperi 2019

Suunnan perinteinen suunnistuskauden päätöstapahtuma Movemperi kilpaillaan tänä vuonna Putkensuun (edit) ja Anterovaaran välisellä alueella teemana ”Valoa Pimeyteen”. Tarjolla loistava mahdollisuus haastaa itsensä ja kaverinsa liikunnan parissa syksyn pimeydessä lamppu päässä tai kädessä seikkailuun. Tule siis kokemaan porukassa/perheineen/yksin seikkailusta lamppujen valokeilassa. Pätkä on turvallinen rata, johon vasta suunnistuksesta innostuneet voivat turvallisesti osallistua. Rata tukeutuu polkuverkostoon, johon voit osallistua koko perheen voimin.

Matkat

Ratavaihtoehtoina ovat Pätkä 3 km (helpompi), Keskari noin 8 km (vaikeampi) ja Pitkä 11 km (ankara).

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi tai joukkueesi osoitteeseen hekeliisa@gmail.com keskiviikkoon 16.10 kello 23.59 mennessä. Osallistuminen seikkailuun maksaa 10 € per lamppu tai lapsiperhe. Osallistua voi yksin, parina tai joukkueena. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita mahdollinen joukkueen nimi, kaikki osallistujat ja yhden emit-kortin numero. Osallistumismaksu sisältää arvan, kyydin, kartan, emit-vuokran, huollon ja saunan. Osallistumismaksu maksetaan suoraan Suunnan tilille Kemin seudun OP FI6451312720015731. Maksun viestikenttään joukkueen / osallistujan / osallistujien nimet. Kaikenlaiset tyky-setelit käyvät myös. Tapahtuman tuotto käytetään Suunta 2000:n lasten ja nuorten toimintaan. Joukkueita on mukana ollut aiempina vuosina hyvin ja haastekampanja on jälleen voimassa. Katso alta. Parhain asu palkitaan. Perheen pienemmät palkitaan heti maalissa.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus sijaitsee Keminsuun metsästysseuran majalla (linkki kartalle). Kilpailukeskus avautuu kello 16:00 ja on avoinna aina klo 01:00 saakka. Kilpailukeskuksessa on mahdollisuus saunomiseen, jossa on jaettu naisten ja miesten vuorot. Tarjolla on siis vain yksi sauna, joten kärsivällisyyttä saunahalukkaille. Nastareilla ei sisätiloihin eikä saunakammarin pukutiloihin, ja jätäthän kuraiset kengät ulkopuolelle. Pidetään yhdessä huoli siisteydestä.

Lähtö

Yhteislähtö kello 18.30 (edit). Bussikuljetus lähtöpaikalle kello 18.00 (edit) alkaen. Lähdöstä varustekuljetus maaliin. Pitkän sekä keskarin lähtö Putkensuun ja pätkän lähtö Sivakkavaaran läheisyydestä.

Huoltopaikat

Sijaitsee kisakeskuksessa, jossa tarjolla kuumaa makkaraa sinapin ja ketsupin kera. Kisakeskuksessa toimii myös kisakanttiini. Kisakanttiinissa tarjoillaan kahvi/tee/mehu/pulla. (edit)

Ratamestarin lausunto

 

Movemperi 2019 kilpaillaan teemalla Valoa Pimeyteen. Täytetään metsä iloisesti liikkuvien valokeilojen merellä johdatellen valomeri kohti maalia.

Radat on suunniteltu helpohkoiksi. Vaikeimmat soramonttualueet on jätetty radoilta pois. Ratojen suunnittelussa on pyritty tarjoamaan kilpailijoille hyvää kangasmaastoa, polkuverkostoa sekä hajontaa, jotta vältyttäisiin jukolamaisilta letkoilta. Ratojen parhaimmisto erottuu varmastikin nopeiden tossujen ansiosta. Maaston kulkukelpoisuus on hyvä ja polkujakin on alueella hyvin.

Maali sulkeutuu kello 21.30 (edit).

ANKARALLA

Hannuhukassa
Huhtala
Hyvönen
Itsestään Eksyneet
Konttajärvi
Kopakteri Heli
Kotaniemi
Kryptopöllö
Liikkuva Reportteri
Liiton Mies
Luodonpää
Mestarit
Ponkala
Rapakko
SK Nousukunto OK
Vader Dart
Väkeväinen

KESKARILLA

Ahokoivu / SK Pohjantähti 1
Aikio
Ehtiikö Pimeä
Heikkuri / Alatornion Pirkat 2
Huhtala
Karihaaran Karun Veteraanit 1
Karihaaran Karun Veteraanit 2
Kiertämäpäät Oulusta
Koukkupolvet
Kuure
Leinonen / Suunta 2000 1
Marttalan Mahtavat
Mustonen / Alatornion Pirkat 1
Niina & Pauliina
Pillerinpyörittäjät
Rastihaukat
Sirviö / SK Uranus 1
Tapsa & Raju

PÄTKÄLLÄ

Eräkävijät Motissa
Eräkävijät Motissa 2
Jonnet ja äiti
Koukkusormi
Naavatassut
Pussilan tytöt 1
Pussilan tytöt 2
Summamutikassa
Valopäät
Vongoivan Varamiehet

JUOMARASTILLA

Mo

ITKUMUURILLA

Pussila

SAUNASSA

Satu

PALKINTOPÖYDÄLLÄ

Tmi Mäkivuoti
Sähköhammasharjat

RAMONASSA

Kisaorkesteri
Pöntinen
TT. Purontaka

PERUNASOHVALLA

Ronja

HAASTELISTALLA

Eläkeläiset
Karihaaran Visan Veteraanihiihtäjät
Keminmaan Mopopojat
Leksa
Minnat
Pelastuskoirat
Ronit
Skootteritytöt
Stora Enso
Yrittäjät