Syysroksu 2020

Suunnan perinteinen Syysroksu kisataan Sivakkavaaran alueella lauantaina 19.9. klo 13.00-16.00.

OPASTUS KILPAILUPAIKALLE

LÄHTÖLISTAT ja TULOKSET

LIVELOX -SEURANTA

KILPAILUALUE

Tänä vuonna Suunnan Syysroksu kisataan Sivakkavaaraan ja Putkensuun maastoissa. Kilpailukeskus sijaitsee Sivakkavaarassa, jossa ei ole sisätilaa tarjolla, mutta seurateltta löytyy. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi pyrimme minimoimaan sisätiloissa olemista pitkäaikaisesti ryhmänä. Reittien suunnittelu on sallittu esim. autossa, teltassa osalle porukkaa tai taivasalla. Toivomme siis suosiollista säätä. Kilpailualue koostuu kangasmaastosta, hyvien polku- ja tieverkostojen ympäröimänä. Suoalueet ovat jätetty rasteilta rauhaan. Haastettakin kuitenkin löytyy...

AIKATAULU

Kartat jaetaan lauantaina 19.9. klo 12.30 ja yhteislähtö on klo 13.00. Maali klo 16.00.

RATAMESTARIT

Ratamestaroinnista vastaavat Janne Kotaniemi ja Heidi Komu. Kilpailunjohtajana toimii Janne Kotaniemi.


SARJAT

Rokata voi joko jalan tai pyörällä vapaavalintaisin tiimein (1-5 henkilöä), sarjoina naiset, miehet ja sekasarja.

RASTIT / LEIMAUS

Rasteilta löytyy liput ja emit -leimasimet. Järjestäjällä on tarvittaessa emit-kortteja saatavilla. Yksi emit / tiimi riittää.

KARTTA

Kartta on kokoa A3 ja mittakaava 1:15000/5m. Karttaan on merkitty kielletyn alueen merkillä alueita, joita tulee noudattaa. Kartta ei ole aivan ajantasainen, tiettyjä alueita sen takia ei ole käytetty.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen (sarja ja emit-numero) sähköpostitse VIIMEISTÄÄN keskiviikkona 17.9. Heidille osoitteeseen suunta2000@gmail.com. Mikäli karttoja riittää, voi ilmoittautua myös paikan päällä. Etukäteen ilmoittautuneille taataan kartat koko tiimille. Osallistumismaksu on 10 € / tiimi sisältäen mahdollisen emit -vuokran. Osallistumismaksut Suunta 2000:n tilille FI6451312720015731 tai paikan päällä voi myös maksaa käteisellä. Myös viralliset liikuntasetelit kelpaavat.

PISTELASKENTA

Pisteytys rasteilla siten, että koodin ensimmäinen numero ilmaisee, kuinka monta pistettä kyseiseltä rastilta saa. Esim. koodi 93 antaa 9 pistettä. Kolmen tunnin aikaraja eli klo 16.00 ylityksestä -1 piste per alkava minuutti. Tasapisteissä nopeampi suoritus ratkaisee.

KIELLETYT ALUEET JA RAJOITUKSET

Kiellettyt alueet ovat merkitty kartalle, joita tulee noudattaa. Roskaaminen on myös kielletty; jos kuljetat mukana energiageelejä yms. niin tyhjät pakkaukset täytyy myös tuoda pois. Alueella liikkuu myös muita ja metsästyskausikin on alkanut joten oranssia tai kirkasta väriä suositellaan.

PAKOLLISET VARUSTEET

Pyöräilykypärä on pakollinen pyöräsarjaan osallistuville. Pyöräsarjaan on karttatelineitä myös saatavilla, mallia hisu.

GPS-SEURANTA

GPS-seuranta kaikille halukkaille. Lataa Android- tai iOS-puhelimeesi Livelox-sovellus ja kirjaudu ennen lähtöä Liveloxissa tapahtumaan "Suunnan Syysroksu". Älyseurannan kautta näet oman reittisi ja muiden kiemurat. Liveloxiin voi myös lähettää reitin jälkikäteen esim. gps-kellosta. Liveloxin tarkemmat ohjeet löydät mm. kuntosuunnistus -sivuilta.

PALKINNOT

Verovapaat palkinnot parhaille ja arvonnasta onnekkaille.

Lämpimästi tervetuloa!