Syysroksu 2021

Suunnan perinteinen Syysroksu kisataan Putkensuun, Elävän lähteen, Ristikankaan ja Jungon alueella sunnuntaina 26.9. klo 13.00–16.00.

KILPAILUALUE

Tänä vuonna Suunnan Syysroksu kisataan Putkensuun, Elävän lähteen, Ristikankaan ja Jungon maastoissa. Kilpailukeskus sijaitsee Elävän lähteen alueella sivukiitotien päässä (sama paikka, josta yleensä lähdetään Elävän lähteen alueen iltarasteille). Paikassa ei ole sisätilaa käytössä. Vielä vallitsevan koronatilanteen vuoksi pyrimme minimoimaan sisätiloissa olemista pitkäaikaisesti ryhmänä. Reittien suunnittelu on sallittu esim. autossa tai taivasalla. Toivomme siis suosiollista säätä. Kilpailualue koostuu monenlaisesta maastosta, jossa on runsaasti polku- ja tieverkostoa. Elijärventien ylityksissä on noudatettava suurta varovaisuutta. Polkupyörällä rokatessa kaikille rasteille ei pääse jalkautumatta.

AIKATAULU

Kartat jaetaan sunnuntaina 26.9. klo 12.30, yhteislähtö on klo 13.00 ja maalissa klo 16.00.

RATAMESTARIT

Ratamestaroinnista vastaavat Jarno Kemppainen ja Sauli Tuomaala.

SARJAT

Rokata voi joko jalan tai pyörällä vapaavalintaisin tiimein (1–5 henkilöä), sarjoina naiset, miehet ja sekasarja.

RASTIT / LEIMAUS

Rasteilta löytyy liput ja emit -leimasimet. Järjestäjällä on tarvittaessa emit-kortteja saatavilla. Yksi emit / tiimi riittää.

KARTTA

Kartta on kokoa A3 ja mittakaava 1:15 000 / 5 m. Karttaan on merkitty kielletyn alueen merkillä alueita, joita tulee noudattaa. Kartta ei ole aivan ajantasainen kaikilta osin, joten tiettyjä alueita sen takia ei ole käytetty.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen (sarja ja emit-numero) sähköpostitse VIIMEISTÄÄN keskiviikkona 22.9. Ilmoittautumiset Jarnolle osoitteeseen kemppainen.jarno@gmail.com. Mikäli karttoja riittää, voi ilmoittautua myös paikan päällä. Etukäteen ilmoittautuneille taataan kartat koko tiimille. Osallistumismaksu on 10 € / henkilö, sisältäen mahdollisen emit -vuokran.

Osallistumismaksut Suunta 2000:n tilille FI64 5131 2720 0157 31 tai paikan päällä voi myös maksaa käteisellä. Myös viralliset liikuntasetelit kelpaavat.

PISTELASKENTA

Pisteytys rasteilla siten, että koodin ensimmäinen numero ilmaisee, kuinka monta pistettä kyseiseltä rastilta saa. Esim. koodi 93 antaa 9 pistettä. Kolmen tunnin aikaraja eli klo 16.00 ylityksestä -1 piste per alkava minuutti. Tasapisteissä nopeampi suoritus ratkaisee.

KIELLETYT ALUEET JA RAJOITUKSET

Kielletyt alueet ovat merkitty kartalle, joita tulee noudattaa. Roskaaminen on myös kielletty; jos kuljetat mukana energiageelejä yms. niin tyhjät pakkaukset täytyy myös tuoda pois. Alueella liikkuu myös muita ihmisiä ja metsästyskausikin on alkanut, joten urheiluvaatteissa kannattaa suosia kirkkaita värejä. Kilpailun ajankohtana on kuitenkin hirvenmetsästyksessä tauko.

PAKOLLISET VARUSTEET

Pyöräilykypärä on pakollinen pyöräsarjaan osallistuville. Pyöräsarjaan on mahdollisesti saatavilla karttatelineitä, mallia hisu (telineiden saatavuus pitää vielä tarkistaa ja telinetarpeesta täytyy ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä).

GPS-SEURANTA

GPS-seuranta kaikille halukkaille. Lataa Android- tai iOS-puhelimeesi Livelox-sovellus ja kirjaudu ennen lähtöä Liveloxissa tapahtumaan "Suunnan Syysroksu". Älyseurannan kautta näet oman reittisi ja muiden kiemurat. Liveloxiin voi myös lähettää reitin jälkikäteen esim. gps-kellosta. Liveloxin tarkemmat ohjeet löydät mm. kuntosuunnistus -sivuilta.

PALKINNOT

Verovapaat palkinnot parhaille ja arvonnasta onnekkaille.


Tervetuloa!