Uutiset

Suunta 2000 on julkaissut Pummikalenterin, jonka 24 luukusta löytyy kesän viihdyttävimmät koukut. Jännittävää joulun ja Loppiaishisujen odotusta!
Tutustu uuteen mallistoon ja tilaa Kemin Intersportista.
Hisukalenteri 2017 (21.11.2016)
Tulevan kauden hiihtosuunnistuskalenteri on julkaistu.
Päättyneen kauden ilonaiheita olivat innokkaat ja hyvin menestyneet juniorit. Menestystä tuli koululaisten SM-suunnistuksista, Lapin aluemestaruuskilpailuista, Kainuun Rastiviikolta ja monista kansallisista suunnistuksista ympäri Suomea. Jarkko Hasu ja kumppanit ovat tehneet erinomaista työtä.
Suunta 2000:n vuosikokous valitsi yksimielisesti Marko Vavan jatkamaan puheenjohtajana. Samoin Heidi Komu, Pekka Hilden, Matti Oikarinen ja Tuomas Pussila jatkavat yksimielisellä päätöksellä johtokunnassa.
Arttu ja Venla Taulavuori suunnistivat Movemperin voittoon pitkällä radalla. Pätkällä tahtipuikkoa heilutti Hannilan Petri miehissä ja Nina Frant naisissa. Joukkuekisan vei Suunnan junnuvalmennuksen kaksikko Oili Holopainen ja Matti Salmela. Yhteensä yösuunnistuskauden huipennukseen Movemperiin osallistui 90 seikkailijaa.
Toista kertaa järjestetyn Suunnan Syysrogainingin pääsarjojen voitot veivät pyörällä Palju.eu:n Joni Haataja ja jalan Koskelankylän Riennon Juha Kotaniemi. Haataja oli kisan ainoa joka sai kerättyä kaikki rastit Ajoksen niemimaalta. 2 tunnin sarjat voittivat pyörällä Lappian Matti Pöntinen ja jalan Jukka Rajasen ja Tapani Pesosen joukkue. Osallistujia oli yhteensä 44.