Uutiset

Jury has decided to postpone the Friday 6th race for 60 min due to cold and windy weather. On terrain the measured temperature were 20,2 C at 8.30. The forecasts are unanimous that the weather is getting warmer today. The first start is thus 11.30 am.
Loppiaishisujen ratamestariryhmä on ollut vauhdissa ja koko urasto on valmiina. Urasto on myös lanattu ja rastipisteet merkitty maastoon. Lumen puolesta kisat voitaisiin pitää jo nyt, vaikka 5-10 cm uutta lunta olisi vielä hyväksi, ratamestariryhmän johtaja Velu Sipola sanoo.
Suunta 2000 on julkaissut Pummikalenterin, jonka 24 luukusta löytyy kesän viihdyttävimmät koukut. Jännittävää joulun ja Loppiaishisujen odotusta!
Tutustu uuteen mallistoon ja tilaa Kemin Intersportista.
Hisukalenteri 2017 (21.11.2016)
Tulevan kauden hiihtosuunnistuskalenteri on julkaistu.
Päättyneen kauden ilonaiheita olivat innokkaat ja hyvin menestyneet juniorit. Menestystä tuli koululaisten SM-suunnistuksista, Lapin aluemestaruuskilpailuista, Kainuun Rastiviikolta ja monista kansallisista suunnistuksista ympäri Suomea. Jarkko Hasu ja kumppanit ovat tehneet erinomaista työtä.
Suunta 2000:n vuosikokous valitsi yksimielisesti Marko Vavan jatkamaan puheenjohtajana. Samoin Heidi Komu, Pekka Hilden, Matti Oikarinen ja Tuomas Pussila jatkavat yksimielisellä päätöksellä johtokunnassa.