Uutiset

Suunta 2000:n Ilpo Viippola saalisti maailmanmestaruuden 45-vuotiaiden sarjassa Imatralla käydyissä MM-kisoissa. Ilpon mestaruus irtosi keskimatkalta. Pitkältä matkalta Ilpo ja Alakuijalan Erkki sivakoivat pronssia.
Kallin länsirinteeseen on avattu mäkiväylästö, joka sisältää 10 noin 200 metrin alamäkipätkää siirtymineen. Väylästöllä voi tehdä laskuharjoituksia ja rata toimii myös hyvänä fyysisenä harjoitteena kiikkumisineen. Väylästö pidetään auki kevääseen asti.
Loppiaishisut finished with Finland victory against Sweden. Overall points were 81 - 75. All the results of Nordic Meeting can be found on Loppiaishisut site.
Jury has decided to postpone the Friday 6th race for 60 min due to cold and windy weather. On terrain the measured temperature were 20,2 C at 8.30. The forecasts are unanimous that the weather is getting warmer today. The first start is thus 11.30 am.
Loppiaishisujen ratamestariryhmä on ollut vauhdissa ja koko urasto on valmiina. Urasto on myös lanattu ja rastipisteet merkitty maastoon. Lumen puolesta kisat voitaisiin pitää jo nyt, vaikka 5-10 cm uutta lunta olisi vielä hyväksi, ratamestariryhmän johtaja Velu Sipola sanoo.
Suunta 2000 on julkaissut Pummikalenterin, jonka 24 luukusta löytyy kesän viihdyttävimmät koukut. Jännittävää joulun ja Loppiaishisujen odotusta!
Tutustu uuteen mallistoon ja tilaa Kemin Intersportista.