Uutiset

Kallille on avattu suunnistuspuisto joka on avoinna läpi kesän. Suunnistuspuisto koostuu 21 rastista, joista osa on helppoja ja osa vaikeita löytää. Suunnistuspuiston karttoja on Suunnan postilaatikossa kuntopolun varrella olevassa postilaatikkorivistössä. Suunnistuspuiston kartan voi myös tulostaa Suunnan karttapankista tai alta.
Aikuisten suunnistuskouluun ilmoittautui 40 osallistujaa ja alkuviikosta startannut lasten Hippo-suunnistuskoulu keräsi myös suuren osanoton, kun 60 lasta vanhempineen pääsivät suunnistusta opettelemaan.
Suunta 2000 suunnisti Falunin Lugnetilla käydyssä Tiomilassa sijalle 247. Joukkueessa suunnistivat osuusjärjestyksessä Juho Korpi, Marko Vapa, Matti Oikarinen, Ilpo Viippola, Mikko Vapa, Tuomas Virtala, Markku Oikarinen, Elis Franzen, Jussi Neuvonen ja Ville Väkeväinen.
Lasten Hippo-koulu ja aikuisten alkeiskurssi käynnistyvät toukokuussa.
Asut ovat tuttuja Nonamen malleja. Takki, liivi ja paita tutuissa seuran väreissä, mustilla housuilla. Tilausaika on 16.4. mennessä.
Neljä kultaa ja kaksi hopeaa, siinä Seppo Mäkisen saldo talven SM-kilpailuista. Mies on ollut vuosikaudet Suunta 2000:n paras SM-pisteiden kerääjä, eikä tahti tunnu ainakaan laantuvan.
Seppo Mäkiselle H50-sarjan mestaruus. Ilpo Viippola nelikymppisissä kolmas Hauhon sprintissä.