Mitalisadetta SM-kisoista

5.3.2017

Ilpo, Arto ja Seppo mestareiksi!
Ilpo, Arto ja Seppo mestareiksi!
Venla, Oili ja Anni pronssille!
Venla, Oili ja Anni pronssille!

Suunta 2000:n hiihtosuunnistajat tyhjensivät palkintopöytää Raahen SM-viikonlopulla. Kultaa saalistettiin niin henkilökohtaisilta matkoilta kuin viestistäkin.

H50-sarjan ykkösnimi oli Seppo Mäkinen ja myös H80-sarjassa Erkki Alakuijala kuittasi mestaruuden Suunnalle. Muita suuntalaisia mitaleilla olivat D40-sarjassa hopeaa hiihtänyt Eija Hannuksela ja H45-sarjassa pronssille yltänyt Ilpo Viippola.

Viestistä mestaruus irtosi H150-sarjassa ja myös D17-sarjassa kurotettiin nuorten tyttöjen johdolla pronssille!

H150-sarjassa kolmikko Ilpo Viippola, Arto Vilppola ja toisen mestaruutensa viikonvaihteessa ottanut Seppo Mäkinen olivat vakuuttavia, sillä kaikki olivat osuutensa nopeimpia.

17-sarjan tyttöjen viestissä oli mukana farmijoukkue, jossa Venla Viippolan ja Oilin Holopaisen joukkueen täydensi  Pirkkojen Anni Taulavuori. 14-sarjan kolmikko selvisi hyvin kolme vuotta vanhempien viestissä.

Venlan ja Oilin osuuksien jälkeen tytöt johtivat koko viestiä Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, mikä olisi ollut lopputulos, jos ankkurina olisi ollut Annin isosisko, sairauden vuoksi poissa ollut Venla Taulavuori.