Kartoitusvälineiden varaaminen

Ratamestareiden ajantasaistukset ja pienet kartoitustyöt onnistuvat helposti yhteiskäyttöön varatun kaluston turvin.

Miten?

Laiteiden ja ohjelmien varaustilanteen näet varauskalenterista. Varaaminen tapahtuu karttavastaavan kautta. Ensimmäisen varaamisen yhteydessä liityt käyttäjäksi, lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen jarkko.hasu @  aol.com. Käyttäjänä annat luvan jakaa s-postiosoitteesi ja puhelinnumeron muiden käyttäjien kesken.

Käyttäjäringin jäsenet sopivat kaluston siirtämisestä keskenään. 

Käyttäjänä vastaat varaamastasi kalustosta. Tarkasta huolellisesti saamasi laitteet. Ilmoita karttavastaavalle mahdollisista puutteista tai vioista. 

Välineistön käyttö on mahdollista vain seuran jäsenille, jotka ovat liittyneet käyttäjiksi. Välineiden muu, kuin kartoituskäyttö tai luovuttaminen muille henkilöille on kielletty.

 

Käytössä olevat välineet

 

Laitepaketit

Tietokone

Satelliittipaikannuslaite

Piirto-ohjelma

Muuta

Panasonic Toughbook CF-19 Garmin GLO 2OCAD19maastokäyttöön
Fujitsu Lifebook GlobalSatOCAD12Myös Suuntarastikäytössä

 

Piirto-ohjelma

Piirto-ohjelma

Lisenssien määrä

Järjestelmävaatimukset

Huom.

OCAD19 Orienteering Team2Win 7, 8 tai 10, 32- tai 64 bit Mac OS X

Varausehdot

Varatut tuotteet ovat Suunta 2000 Ry:n omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen. Tuotteita tulee säilyttää sisätiloissa lukuunottamatta niiden normaalia, käyttötarkoituksen mukaista käyttöä ulkona. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty.

Varaaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkistamisesta ja tuotteen käytöstä. Suunta 2000 ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvia vahinkoja.

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi karttavastaavalle. Varaaja on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta. Varaaja sitoutuu Varausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Varaaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta vuokranantajalle korjaus- tai uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

Lisennssin siirtämisen apuohjelma:
- Lisää uuden käyttäjän nimi ja sähköpostiosoite.
- Paina Siirrä-painiketta.

Ocad19 Team -lisennsin siirtäminen toiselle käyttäjälle

 

Lisenssin siirtäminen tapahtuu Ocad-ohjelman avulla.

Avaa Ocad ilman karttaa.

Valitse Ohje ja Lisenssin siirtämisen apuohjelma